Lopikerkapel

Lopik - Lopikerkapel
Toekomstig aanbod

Over dit project

NIEUWBOUW LOPIKERKAPEL
Oriëntatie op ontwikkeling

Wij onderzoeken, samen met de gemeente, welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwbouwproject in Lopikerkapel. Het gaat hierbij om de gronden die horen bij Lopikerweg oost 199.

Op dit moment is er alleen oriënterend onderzoek naar eventuele mogelijkheden. Er is nog niets bekend over eventuele plannen en tijdslijnen. Wij hopen dat er de komende jaren stap voor stap meer duidelijkheid zal komen.

Heeft u belangstelling in de ontwikkelingen of zoekt u wellicht op termijn een woning in Lopikerkapel? Als u naar de projectwebsite gaat www.nieuwbouwlopikerkapel.nl en op ‘interesse’ klikt en uw contactinformatie invult, dan houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Heeft u een dringende vraag, dan kunt u contact opnemen met de heer Rinus Ooms. Hij is de komende periode aangesteld als contactpersoon.

U kunt de heer Ooms bereiken via 06 22 74 57 35 of per e-mail rooms@bunnik-projekten.nl .

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lopikerkapel
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lopik.

Aanmelden