Actueel

Nieuws

aanbrengen zand gereed Lokaal nieuws vrijdag 24 december 2021

aanbrengen zand gereed

Het aanbrengen van zand in de eerste fase is gereed.

Volgens planning is het aanbrengen van de voorbelasting van de grond van de eerste fase gereed. Vanaf begin september tot eind december is er circa 55.000 m3 zand aangebracht. 

aanbrengen verticale drainage Lokaal nieuws donderdag 14 oktober 2021

aanbrengen verticale drainage

Momenteel wordt de verticale drainage aangebracht.

Momenteel wordt de verticale drainage aangebracht. Dit wordt gedaan om het water door de voorbelasting van de grond beter en sneller te kunnen afvoeren.

start bouwrijp maken grond Lokaal nieuws vrijdag 17 september 2021

start bouwrijp maken grond

Vorige week zijn wij gestart met het bouwrijp maken van de grond.

Vorige week zijn wij gestart met het bouwrijp maken van de grond in de eerste fase van ‘Lopik Oost’. De eerste rioolsleuven zijn gegraven en inmiddels weer aangevuld met zand. Momenteel wordt er zand aangebracht als ophoging en voorbelasting, deze werkzaamheden zullen tot medio december duren.
 
Daarna worden de infrastructuur en de bouwwegen aangebracht. De planning is dat deze werkzaamheden in juli 2022 zijn afgerond en dat dan de bouw van de woningen in de eerste fase van start zal gaan.

aanleg bouwweg Lokaal nieuws vrijdag 10 september 2021

aanleg bouwweg

Maandag 23 augustus zijn wij begonnen met het aanleggen van de bouwweg.

Maandag 23 augustus zijn wij begonnen met het aanleggen van de bouwweg in ‘Lopik Oost’. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen en de bouwweg is inmiddels gereed. Deze weg heeft een ontsluiting rechtstreeks op de provinciale weg gekregen.

De grondwerkzaamheden worden voor ons uitgevoerd door Loon- en Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit Lopik.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lopik.

Aanmelden