Lopik Oost - fase 1

Lopik - Lopik
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Lopik Oost: Wonen waar de zon opkomt

Aan de oostzijde van Lopik dorp zal een nieuwe woonwijk gerealiseerd gaan worden. In 'Lopik Oost' zal ruimte zijn voor een uiteenlopend woningbouwprogramma, van vrijstaande woningen en twee onder één kapwoningen tot rijwoningen en appartementen. Ook zal er ruimte zijn voor zogenaamde starters- en seniorenwoningen. Kortom, een prettige mix van bewoners en leefstijlen.

Verkoop bouwkavels
De bouwkavels uit de eerste fase zullen als eerste verkocht gaan worden. Deze verkoop is inmiddels gestart en kijk voor de actuele status hiervan op de projectwebsite lopikoost.nl

Woningtypen
Van de woningen in de eerste fase zijn de ontwerpen gereed. In deze eerste fase komen seniorenwoningen, twee onder één kapwoningen en vrijstaande woningen. De vergunning voor de bouw van de woningen (de omgevingsvergunning) is inmiddels afgegeven.

Locatie
Lopik Oost is gelegen aan de rand van het dorp. De voorzieningen zoals winkels, basisscholen, medisch centrum, openbaar vervoer en verschillende sportgelegenheden zijn goed bereikbaar. Het centrum van Lopik ligt op loopafstand. Vanuit de woningen bent u vrijwel direct in het buitengebied en het polderlandschap, de wandel en fietsroutes zijn goed bereikbaar. Lopik ligt tussen IJsselstein en Schoonhoven, beide zijn goed en snel bereikbaar via de provinciale weg.

Wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in en ga naar de projectwebsite www.lopikoost.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lopik Oost - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 88 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lopik.

Aanmelden